fbpx

Kaktus

2016-07-29 12.32.22Kaktus6
Kaktus er en fantastisk fin, kosete og tålmodig hannpus. Han er om lag 1 år gammel, og ble hentet ut som kattunge fra en kattekoloni sammen med mange andre katter i 2015. Han har vært innom to fosterhjem, det siste av dem i 7 mnd. Begge fosterhjemmene ble utrolig glade i Kaktus.

Kaktus er veldig kosete, og kan ligge på brystet eller i en armkrok i flere timer. Litt rastløs er han likevel, så litt utforsking og lek må til mellom all kosen. En av favorittaktivitetene er å sitte i vinduet og speide etter fugler. Da lokker han på dem, og vi tror han kommer til å storkose seg når han nå snart endelig skal få være ute i stedet for bare inne. Kaktus elsker også å løpe etter lekemus.

Kaktus7Den glatte, lange, skinnende pelsen og den bustete halen gjør Kaktus til en majestetisk krabat, og de store, nysgjerrige gulgrønne øynene følger med på det som skjer rundt. Han purrer – eller kurrer – høyt, og som den livsnyteren han er, kommer koselyden ofte.

Kaktus er snill, tålmodig og uredd. Han kan passe fint i en aktiv barnefamilie. De aller fleste som har møtt Kaktus sammen med det siste fosterhjemmet – som gjester, kattepassere og veterinærer – faller for sjarmen og skjønnheten hans. Vi håper han blir adoptert av en snill familie med lekekamerater og kosekamerater i form av mennesker eller dyr. Denne sommeren har Kaktus delt fosterhjemmet sitt med en annen katt, og han går fint overens med andre katter.

Kaktus5

Kaktus er kastrert, chippet, og bruker kattedoen flittig. Han legger fort på seg, så ikke overdriv matinntaket hans – selv om han veldig gjerne vil det selv. Forhåpentligvis blir dette mye bedre når han får gå ute i sitt nye hjem.