fbpx

Bless

 

20160607_175043RESERVERT!

Bless kom til oss på forsommeren sammen med søsknene PoziPoz, Luci og Gullik da eier måtte flytte i omsorgsbolig uten tillatelse til dyrehold. Han er 9 år gammel og en snill og god pus.

Med sin lange manke er han en staselig fyr, og han er forsiktig og snill både med mennesker og andre katter.

Han er vaksinert, ID-merket og kastrert. I sitt nye hjem vil han gjerne ha muligheten til å gå ut i trygge omgivelser.

Bless kom til Dyrenes Hus på forsommeren sammen med søsknene PoziPoz, Luci og Gullik da eier måtte flytte i omsorgsbolig uten tillatelse til dyrehold. Han er en 9 år gammel snill og god pus. Siden starten av august har han bodd i et fosterhjem som har blitt glade i han.

Bless er venter ved døra når en kommer hjem. Halen dirrer og øynene stirrer fordi han har gledet seg til å få selskap. Han er en rolig og tålmodig pus som er veldig glad i kos, og trives godt i armkroken på sofaen. Bless er stor på å gi ”stangekos”, og viser stadig vekk at han liker deg ved å stange deg i panna, i leggen eller i hånda. Da vet du at du er godkjent!

Med sin lange, svarte manke er han en staselig fyr, og de knallgule øynene følger med på alt som skjer. Han liker å ha oversikt. Ekstra stas er det når en finner frem en leke, da hopper og jager han hele stua over. Ordet ”nøste” er egentlig en god beskrivelse av Bless. Han er ikke store katten, og krøller seg sammen i fanget eller armene, og ligner fort et litt bustete garnnøste.

Bless kan passe hos noen rolige mennesker, og med mulighet for å bevege seg ute i trygge omgivelser. Han har tidligere delt hjem med andre katter, noe som har gått fint.

Han er vaksinert, ID-merket og kastrert, og flink på å bruke kattedoen.

Bless2