fbpx

Veslepus

20151122_223205Veslepus kom til oss som fosterkatt i februar 2016 og er antageig ca 6 år gammel.

Vi hentet henne hos dyrlegen etter at hun hadde fått en vaksine. Hun helt rolig hele veien hjem i bilen. Etter noen dager ble hun kontaktsøkende når vi var alene i huset. Det viste seg at vi hadde fått låne en veldig kjærlig katt. Hun har stadig blitt tryggere. 

Hun er veldig flink til å spise fra skålen og bruke kattedoen. Hun pleier å sove hele dagen i vinduskarmen vår. Om natta er hun litt mer i farta, men hun vekker oss sjeldent. Hun liker veldig godt å følge med ut av vinduene.image006

Det som er veldig koselig med Veslepus er at hun er så kjærlig. Hun liker veldig godt å legge seg på sengekanten når jeg legger meg om kvelden, og hun legger seg gjerne inntil når vi sitter i sofaen. Hun prater en del, og ofte fordi hun vil ha litt kos.

Noen ganger er det en katt utenfor som Veslepus har litt kontakt med (gjennom vinduet). Hun er helt rolig, men ganske nysgjerrig. Vi har også hatt en kattunge på besøk. Det var første gangen kattungen hilste på andre dyr, så hun freste litt og var ganske skepisk. Men Veslepus var helt rolig, og viste ikke tegn til aggresivitet.

Håper Veslepus kan få et trygt og godt hjem. Vennlig hilsen hennes fosterfamilie.

Velsepus er vaksinert og ID-merket av oss. Hun vil trenge gode utemuligheter i nytt hjem.

image016image008