fbpx

Gullik

HelhetLille Gullik er en veldig søt og trofast kosejente på ca 1 år. Hun prater mye og liker selskap. Hun kom til oss fra et hjem hvor hun dessverre ikke ble tatt godt vare på. Allerede etter to måneder med god og møysommelig omsorg fra fostermor er hun nå klar til å finne «sitt eget» hjem. Hun het allerede Gullik da hun kom til oss, men fostermor har gitt henne den litt mer feminine varianten, Gullrikke.
Hennes hobbyer inkluderer kosing og å leke med vannet i servanten. Hun er lite redd for vann, selv om hun ikke er typen som bader eller bruker dusjen. Hun er veldig lett å ta med ut i bånd, selv om hun er engstelig for fremmede steder. Gullik er flink med potene sine,og bruker dem både til å spise med og til å dra opp gulvristen på baderommet jevnlig.
Noen dager blir hun borte, men da finner fostermor henne sovende oppi skittentøykurven, i et transportbur eller i en krok på balkongen.download
I fosterhjem ble hun raskt trygg, og vil gjerne være i senga og andre steder fostermor er.
Hun finnes ikke aggressiv, og har aldri bitt eller klort i fosterhjem. Alt hun vil er å kose og ha godt selskap, og leke med vannet i servanten.
Gullik har hatt flere dårlige erfaringer med andre katter, og blir derfor lett engstelig med andre katter i nærheten. Hun vil foretrekke å være eneste katt i huset, for da føler hun seg trygg og kommer frem.
Vi tror ikke Gullik vil være så trygg på barn, men hun vil passe perfekt i et rolig hjem med 1-2 voksne mennesker. Hun er kastrert, ID-merket og vaksinert av oss, og vil trenge gode utemuligheter i sitt nye hjem.

Lek I Servanten