fbpx

Pia

Pia ble dupmet på en parkeringsplass sammen med sin bror Pål og vi tror de har bodd der under bilene en stund før de ble funnet! De er nemlig flinke jegere og smaker gjerne på alt de finner på kjøkkenet ;)!

Pia er mest sannsynlig født i slutten av mars og bor sammen med en annen kattunge, Mons i fosterhjem. Hun er avslappet og fremstår som trygg i de fleste situasjoner. Hun er veldig glad i å bli kost på magen og ligger seg gjerne org sove i nærheten av sine fosterforeldre.

Pia går veldig godt sammen med de to andre kattene som hun har bodd sammen med. Hun er svært tålmodig når de andre kattene ønsker å leke, selv om hun ikke alltid vil det selv. Pia er ikke katten som tar masse plass og hun kan bli litt tilbakeholden dersom leken blir voldsom, som når de skal løpe etter snøre etc. Hun er en kosen katt med et rolig lynne som finner seg i det meste!

Pia er chip’et, fått ormkur og 1 vaksine. Hun trenger gode utemuligheter i sitt nye hjem.13588692_10157041194100548_1868584784_o (1) image2 image3