fbpx

Tussi

FullSizeRender 5IMG_9045

Har du lyst på en katt som vet å finne seg til rette? Tussi fant fort ut av hvor ny matplass, drikkeskåler og do var i fosterhjem. Hun er selvstendig som katter flest og liker selv å bestemme hvor hun skal være.

Hun hopper ofte opp i fanget for å få kos og ligge å slappe av, men legger seg gjerne også under/over bordet, oppå stoler og på gulvet m.m. Tussi fant fort ut av hvor fostermor sover om natten og hoppet opp i sengen for å sove der hun også. Hun legger seg i fotenden, og tar gjerne noen turer opp i løpet av natten for å spise eller leke.

Tussi elsker å leke og er leken av seg. Hun leker gjerne selv med de ulike kattelekene fosterhjemmet har hatt tilgjengelig. Det kan være å jage etter små baller, laserlys, lekemus bundet fast i snor osv. Det er gøy å ligge å lure under bord, rundt hjørner og så springe frem! Leser du signaler så leker hun fint med IMG_8694

Tussi er ikke spesielt vokal av seg, dette er en stille katt som ikke prater mye. Men det kommer lyder innimellom som hilsning, ser du meg, samt at hun maler når hun koser seg. Tussi kan passe inn i de fleste hjem som vet å la henne styre litt selv og tilrettelegger for litt lek. Hun har håndtert fint besøk av andre voksne og barn. Det handler om å ha tålmodighet til å la Tussi ha initiativet, blir det mye uro så gjemmer hun seg. Tussi er ikke så glad i bli bært eller løftet, som katter flest vil hun selv bestemme.

FullSizeRender 3FullSizeRender 4

Hun ønsker seg et hjem med gode utemuligheter, og er sterilisert, ID-merket og vaksinert.IMG_9297

FullSizeRender