fbpx

Mia

Majestetiske Mia er en tillitsfull og kosete frøken på åtte år. Hun har nydelig, silkemyk, lang pels!

Mia_6

Mia-4Mia har vært gjennom litt ymse former for behandling, og setter nå pris på å være «dronningen» i eget fosterhjem. Særlig har hun brukt mye tid på å flykte fra andre katter, og vært mye ute for å slippe unna andre dyr i husholdningen.

Dette har imidlertid ikke satt noe negativt preg på hennes forhold til mennesker. Tam som bare det, liker hun godt å blir klappet, og er rakt tillitsfull mot nye mennesker. Hun er 100% stueren og spiser både tørr- og våtfor med god appetitt.

Mia_5  Mia-1

Nå lengter hun ut i sola, og gleder seg veldig til å få et godt hjem hos snille mennesker. Hun er sterilisert, grunnvaksinert og ID-merket av oss. Videre vil hun bli svært takknemlig for å komme til et godt og trygt hjem der hun kan få være eneste kjæledyr.