fbpx

Ask – en meget flott kattepus!

Ask er en ca tre år gammel kattepus som elsker å kose! Spesielt om morgenen og om kvelden. Han trives i sofaen/senga sammen med deg og vil aller helst ligge nede mellom bena, om han ikke ligger oppå deg.

DSC_0334

Ask er en ung katt, leken og elsker å jakte. Han følger med på lyder og alt som beveger seg. Alt fra fluer, leker og doruller blir bytte når instinktet slår inn. I tillegg til utmerkede jaktinnstinkter er han meget omsorgsfull med menneskene sine, og med andre dyr. Da han kom til oss, hadde han omsorg for to kattunger, som han tok seg så godt av, at vi i utgangspunktet antok han var moren deres.

Ask er veldig glad i tørrfor og i så måte enkel og grei i matveien. Faktisk velger han oftest å spise tørrfor før han spiser våt for. Han har fått alt fra vanlig kattemat, til middagsrester, men listen over ting han liker er ikke lang, men best av alt er Orange Dreamies kattegodis.

DSC_0375 (2)DSC_0319

Det uttrykksfulle ansiktet hans gjør at man ofte ser på Ask at han vil noe. Ganske så raskt vil du klare å tolke han. Han mjauer mye og av og til kan man føre samtaler med Ask hvor du kan snakke til han og han vil svare med forskjellige mjau.

Som den lekne, unge katten han er, savner han å være ute og ser derfor nå etter et «for alltid hjem». Det Ask er ute etter, er et hjem hvor han får leke med noen, mye kos og muligheter for å gå ut.

I fosterhjem har Ask blitt en mye tryggere katt enn han var da han kom. men enkelte ting henger enda igjen i han. Han er skeptisk til nye folk og flink til å gjemme seg om det blir for skummelt. Synes Ask at livet er kjedelig sier han klart ifra og gir deg ikke ro før du gir han litt oppmerksomhet.

Ask leveres med favoritt lekene sine som er «pipp pipp» i en tråd, tunnel og mange baller. I tillegg har Ask en ivrig kattepasser som gjerne tar vare på han når du  er ute og reiser.