fbpx

Ebbe

SilkeIMG_1238_1myke, elegante Ebbe er en sjarmerende kattunge (8 måneder) som ønsker seg et omsorgsfullt og tålmodig hjem. I august ifjor ble han født ute i Stavanger, og sammen med søstrene Ebba og Ine ble han tatt hånd om av en av våre frivillige. Han har hatt begrenset kontakt med mennesker før han kom i fosterhjem, men har blitt overraskende fort vant med innetilværelsen og menneskene sine nå.

Til daglig tilbringer Ebbe mye tid i vinduskarmen, hvor han “snakker” med fuglene i bakgården. Han er lett å underholde, og trives i eget selskap. Når fosterforeldrene kommer hjem fra jobb, løper han umiddelbart til døren for å ønske dem velkommen, og er ivrig etter å få både kos og mat. Han elsker å bli klappet på hodetIMG_0174_2 IMG_0646_2  og under haka.

Ebbe sover mye på dagtid, gjerne på fanget til fostermor, men er veldig aktiv og leken på kveldstid – som kattunger flest. Han har en tendens til å løpe fort, og hoppe høyt. Favorittleken er en sprettball som han leker med på egen hånd, og som han løper etter og biter på. Han liker også å leke med garnnøster sammen med fosterforeldrene.

I løpet av fosterhjemsperioden har han ikke vist noen tegn til aggressivitet. Han er også en 100% renslig katt. Når han skal flytte til sitt faste hjem, ønsker han seg gode utemuligheter der. Han er kastrert, ID-merket og vaksinert av oss.

IMG_1382_1