fbpx

Dyrenes Hus søker fosterhjem til katt

Vi har alltid behov for fosterhjem, slik at vi kan fortsette vårt arbeide med å hjelpe hjemløse og nødstilte katter. Har du hjerte og husrom og kunne tenke deg å være fosterhjem for én eller flere katter?

cat_by_feartox-dmq5nlOPPGAVER
Dine oppgaver som fosterhjem er å gi katten den sosialiseringen, omsorgen og tryggheten katten trenger for å ha et verdig liv. Målet for fosterhjemmet er å få katten klar for omplassering, både psykisk og fysisk.

FOSTERHJEMSPERIODEN
En fosterhjemsperiode kan variere fra noen uker inntil 6 måneder, avhengig av dyrets fysiske og psykiske form. I spesielle tilfeller kan det være nødvendig å utvide fosterhjemsperioden.
Katten skal kun være innendørs under fosterhjemsperioden. Det er da viktig at fosterhjemmet sikrer og tar de forhåndsregler som trengs for at katten ikke kommer seg ut.

UTGIFTER
Dyrebeskyttelsen Oslo & Omegn – Dyrenes Hus dekker alt av utgifter til katten som veterinær og eventuelle medisinske utgifter. Vi låner også ut utstyr som kattetoalett, transportbur, matskåler, klorestativ. Utstyr, samt tørrfôr og kattesand kan hentes på huset vårt i Asker etter avtale.

Hvor får du hjelp hvis du lurer på noe?
Vi vil under hele fosterhjemsperioden ha en tett dialog med fosterhjemmet og gi veiledning og råd der det trengs. Vi har også opprettet en lukket Facebookgruppe, tilgjengelig for alle fosterhjemmene våre. Intensjonen er å bruke siden som et forum der fosterfamiliene kan være i dialog med hverandre, få råd, tips og dele erfaringer.

Ta kontakt med oss på post@dyreneshus.no dersom du ønsker å være fosterhjem for oss, så vil du få tilsendt et søknadsskjema.