fbpx

Batman

received_1037718519606234Batman kom til Dyrenes hus sommeren 2015 etter å ha gått ute i uviss tid. Han hadde overlevd på mat fra forskjellige mennesker i et hyggelig nabostrøk. Idag er han 4 år gammel  Han ble adoptert i desember 2015 og flyttet ut på landet i et hus med matmor og en hund. Dette gikk fint, og han tolererte hunden den på en fin måte.

received_1037718646272888Batman fikk flotte utemuligheter, og han viser stor nysgjerrighet fra vinduskarmen på det som skjer ute. Dessverre har han hittil ikke våget å være ute på trammen i hagen i mer enn fem minutter om gangen. Redselen for at han ikke skal få lov til å komme inn igjen sitter nemlig veldig sterkt i han.

Batman20141129_140629 er i det store og det hele en helt fantastisk, rolig og avslappet type som elsker selskap og masse kos! Han er veldig glad i å sove på myke steder, gjerne på et saueskin, store puter, sofa og seng, men han liker også å ligge oppå kjøleskapet, og vet å kose seg! Små lekemus er favorittleketøyet og han kan underholde seg selv lenge med dem. Da er han i sitt ess!

På grunn av endret livssituasjon hos matmor, er han nok en gang på leting etter et godt, permanent hjem. Det er viktig for både oss og matmor at han får et trygt og godt hjem som han kan få lov å bli resten av sitt liv! Batman er nemlig en katt det er ekstremt lett å bli glad i, og som er vanskelig å received_1037718562939563

Hans ønskehjem er hos noen som ikke har barn under ca 7-8 år. Han bor imidlertid gjerne sammen med en annen katt eller hund dersom de er i husstanden. men han koser seg stort også uten andre, så lenge han får masse kos fra sine mennesker. Han er kastrert, ID-merket og vaksinert, og trenger gode utemuligheter i sitt nye hjem.