fbpx

Bajas

Bamsen Bajas er en skikkelig «koseklump» på ca 4 år. Før han kom til oss var han kongen på haugen i en liten kattekoloni på Dal, der han hadde både koner, elskerinner, IMG_20160208_214942 barn og barnebarn. Nå er imidlertid dagene hans som landstryker talte, men han har fått det utrolig godt her hos oss!

received_1101581299886622Han er også en pratsom kar som elsker mat og lek. Helst vil han ligge i sofaen og få kos på magen. Etter å ha kommet inn fra sin utetilværelse, er han en hengiven og takknemlig katt som med glede gir masse kos tilbake til fostermor og far. Jo mindre plass i sofaen, jo bedre. Han ligger ikke på fanget, men elsker å ligge helt inntil deg og male høylytt.

received_1132234000154685Hjemløslivet har også satt sinne spor med litt såre labber og dårlige tenner. Derfor er det viktig at helsen hans følges opp med årlig helsesjekk.

Litt skvetten kan han fremdeles finne på å være men roer seg fort ned når han hører kjente stemmer rundt seg. I fosterhjemmet har han vært en lærerik og morsom pus å jobbe med, som elsker oppmerksomhet og gjerne hopper opp i sofaen og hilser på fremmede så lenge han får ta det i sitt eget tempo.

Han er kastrert, chippet og vaksinert av oss, og vil trenge gode utemuligheter i sitt nye hjem.

IMG_20160228_181952