fbpx

Støttemedlemskap

Forside Foto Franciska Munck-Johansen

I disse dager vil noen av dere motta en konvolutt i postkassen fra oss. Den inneholder litt informasjon om foreningen, en oppdatering på vårt arbeid + giro for støttemedlemskap. Noen av dere har vært medlemmer tidligere, noen kjøpt katt eller kanin hos oss – mens andre igjen har støttet – eller kommet i kontakt med oss på annen måte.

Vi beklager bryderiet dersom du ikke synes det er greit å få slik post fra oss. Dessverre så mottar vi fortsatt ingen offentlig støtte, og er helt avhengig av medlemskontingent og donasjoner fra private for å kunne drive. Vi er derfor henvist til å tigge penger. Vi håper derfor at du som mottar konvolutten vil støtte vårt arbeid med medlemskap eller donasjon. Det vil garantert redde mange liv. I 2015 hadde vi historisk inntaks- og omplasseringsrekord av nødstilte dyr, og vi ønsker å holde trykket oppe også i 2016.

For dere som ikke ønsker å støtte vårt arbeid, er det fint om dere kan sende en mail til: post@dyreneshus.no slik at vi kan få slettet dere fra listen. For dere som ikke har mottatt post fra oss, men ønsker å støtte oss likevel, kan medlemskontingent betales direkte inn på kontonr.: 1503.53.42599 eller dere kan sende oss en mail på post@dyreneshus.no for mer informasjon.

Tusen, tusen takk for all støtte!