fbpx

Pia og Lewis

image002
Pia 5 måneder
image008
Lewis 5 måneder

PIA: En herlig og søt hunnkatt på ca 8 mnd. Pia er vaksinert, sterilisert og ID-merket. Pia er veldig leken og snill – og veldig glad i leverpostei. Hun er også sosial og glad i å kose. Hun ‘prater’ også mye både til menneskene i fosterhjemmet og til Lewis.

LEWIS: En sosial hannkatt på ca 8 mnd som er vaksinert, kastrert og ID-merket av oss.
Lewis er en veldig avslappet gutt som elsker kos. Sovner etter 1 min med kosing, og maler etter 10 sekunder. Veldig glad i å ta livet med ro, men også glad i å leke litt med Pia. Veldig glad i mat, og spiser godt.

Lewis elsker å ligge på sofa’n, gjerne under favoritt teppet sitt der han tror ingen ser ham!
Han er også veldig glad i å ligge/sitte i armkroken, eller så klart gjerne oppå PC tastaturet

IMG_3763FullSizeRender (1)

 

Begge har nydelig pels og røyter mye mindre enn gjennomsnittet. En liten bonus!
De er begge veldig nysgjerrige og utforsker mye, det er veldig spennende og løpe fra rom til rom, og leke under senga eller inne i skapene. De er også viltre og lekne sammen, samtidig som de ofte ligger inntil hverandre og sover eller vasker hverandre. Spesielt når Pia har vært usikker og mjauet så kommer Lewis løpende for å sjekke at alt er bra. Sånn sett er de et veldig søtt par for en familie som kunne ønske seg to katter!

Pia og Lewis er litt forsiktige av seg og ønsker seg et hjem som ikke er altfor støyfullt. En familie med rolige barn burde allikevel gå bra!

RESERVERTE

Pia
Pia 8 måneder
Lewis
Lewis 8 måneder