fbpx

Preben

2015-12-30 23.32.59Preben er en ung herremann på 3-4 år. Han ble funnet ute i et boligområde i Bærum, da eierne trolig hadde flyttet fra han. Siden har han bodd i fosterhjem siden slutten av november, og har vist seg å være en bedagelig kosekatt med mye sjarm.

Han har fra første dag vært svært tillitsfull selv mot mennesker han ikke kjenner. Preben liker å ta det rolig, ligge i stolen og på sengen om han får lov. Men han ligger ikke bare på latsiden, han elsker å leke med fjærleker og mus.

Preben blir alltid veldig glad når noen kommer hjem fra jobb eller står opp om morgenen, da pleier han å hilse, snakke litt og be om kos. Ellers liker Preben å sitte i vinduskarmen, og han gleder seg helt sikkert til han får et hjem der han får muligheten til å gå ut på egne premisser.

Han er vaksinert, kastrert og ID-merket. 2015-12-30 23.29.13

Preben bodde en stund med en annen fosterkatt som han var nysgjerrig på, men fordi den andre fosterkatten var så redd for andre katter, ble de ikke så gode venner. Preben virker i hvertfall ikke aggressiv mot andre katter eller mennesker, men vi tror ikke han liker hunder like mye.

Preben er en lett og snill kosepus som er vanskelig å ikke bli glad i, og nå gleder han seg til å komme til et nytt hjem. Han ønsker seg gode utemuligheter i nytt hjem!

2015-12-30 20.47.03