fbpx

Pus

20151012_223939

Selskapelige Pus er en vakker dame på 3 år. Hun gikk ute i hele sommer etter at hennes eier gikk bort, og resultatet var tre kattunger. Pus og hennes tre små ble tatt hånd om av oss da mor og barn endelig fant det for godt å komme ut av fjellsprekken der Pus hadde laget et trygt rede for ungene sine. Hun har vært en god mor, og passet på de små, som nå er ute av redet! Endelig er det hennes tur til å få sitt eget, trygge, faste hjem.

Til å begynne med, trivdes Pus best på tvbenken i fosterhjemmet, derfra kunne hun både følge med på hva menneskene hennes drev med, og ta seg en skjemet lur ved anledning.

Nå som ungene ha flyttet, har hun også blitt en ekte kosepus, som ofte kommer og stryker seg inntil deg, og så godt som krever kos! IMG_69461Hun kommer deg gjerne i møte når du kommer hjem etter en lang dag, eller har brukt litt for lang tid på badet! Dessuten sover hun gjerne i senga, da hun har skjønt at dette er en god anledning til mer kos.

Hun er sterilisert, ID-merket og vaksinert av oss.

RESERVERT