fbpx

Odin

DSC_0854
Da Odin kom inn i fosterhjem, var han mager med tynn og pjuskete pels og han hadde gått ute en lengre periode. Han hadde også ett øye som hadde fått en skade, og som var blitt infisert. Dette var smertefullt for han, så det ble bestemt at det skulle fjernes.

DSC_0845

Før øyet ble fjernet kunne han ikke få nok kos, han hadde ikke noe særlig interesse for lek og sov mye. I ettertid ble han en ny katt! Masse energi og lek i kroppen! Han krever i fosterhjemmet flere timer lek om dagen før han er fornøyd. Dette vil nok roe seg når han får gode utemuligheter og får rast fra seg ute.

Han legger seg gjerne helt inntil deg for å kose når han har lekt ferdig, og han elsker å bli klødd på brystet mens han ligger på ryggen. Når han har fått nok sier han ifra med å dytte hånden din forsiktig vekk med baklabben.

 

DSC_0990

Han har nok bodd hos mennesker før, for han er svært tillitsfull med nye mennesker. Han kan gjemme seg når gjester kommer inn døren, men etter 5 minutter kommer han frem igjen for å hilse.

Han kan nok passe inn i ett hjem med større barn,men små barn er ikke så lurt, for han kan bli veldig ivrig i leken, og da har han skarpe klør. Han har aldri klort utenom lek, da er han snill som ett lam. Han sover gjerne i sengen din om han får lov, men da er det en fare for at du blir vekket av ett vått nesedytt på kinnet iløpet av natten og høy maling.

DSC_0966

Han har ingen store begrensninger etter at øyet er blitt fjernet, men høyder kan være litt utfordrende da han har mistet dybdesynet. Men han har kommet seg veldig, og hopper nå i fullt firsprang opp og ned av sofa og seng uten å nøle. Så dette er nok noe han tilpasser seg etter litt øving. Med bare ett øye mangler, han naturlig nok også sidesynet sitt på venstre side, og han trenger derfor trygge og gode utemuligheter, gjerne uten noe særlig trafikk i nærheten.

Så kort oppsummert er Odin en ordentlig godklump. Om du gir han kjærlighet, gir han deg dobbelt tilbake. Han er en katt til og med katteskeptikere elsker! Det er ikke uten grunn at fostermor har begyntå kalle han 
Odin er ca 1 år gammel, vaksinert, chippet og kastrert.

DSC_0937