fbpx

Gråpus

Gråpus (Snarøya)Gråpus er en stille og rolig dame på 10 år som liker seg best på et mykt teppe i rolige omgivelser. Hun skvetter litt av høye lyder, men finnes ikke redd. Hun blir bare liggende rolig alllikevel. Hun liker godt å bli klødd og kost på magen;). Går fint å løfte å bære henne rundt i huset. Elsker å ligge i hula si.

Denne damen fungerer utmerket sammen med andre katter og hunder, men virker ikke spesielt nygjerrig, så kan også fint bo alene som katt. Hun deler gjerne maten sin, og spiser helst tunfisk, dreamies og boksemat.

Da hun kom til oss, hadde hun noen tenner som måtte trekkes, men tørrfor går allilkevel ned hos henne. Dessuten er hun 100% renslig og spruter ikke sand på gulvet. Pelsen er lang og myk og noe pelsstell må beregnes.

Denne flott jenta gjemmer seg ikke, og er aldri aggressiv eller freser. Snillere katt skal man lete lenge etter! Passer hos rolige mennesker uten mye fart og høye lyder. Tror hun vil like seg godt i sengen din om natten. Klare fine øyne og godt blikk.

Gråpus er sterilisert, ID-merket og vaksinert.  RESERVERT!Gråpus 1 Gråpus