fbpx

Freya

IMG_9937IMG_9922

Freya er en vakker hunnkatt på ca 4 år. Hun er kastrert, ID-merket og vaksinert av oss.

Freya kom inn til oss i februar i år fra en koloni på Hadeland. Hun var den første tiden i fosterhjem nokså skeptisk til mennesker og lyder, men har bodd i et fosterhjem som har jobbet godt med henne og gjort henne fortrolig på mennesker igjen – selv om hun fortsatt er noe skeptisk på nye mennesker (men blir fort varm i trøya om det ikke er for mye støy)og vil trenge tålmodighet i et nytt hjem.

IMG_0238Freya er en utrolig snill katt. Hun er lett å håndtere kan både løftes og bli kost på magen når hun føler seg trygg. Hun elsker kos og oppmerksomhet – får hun ikke kos, pleier hun å stå på to bein å se opp på deg for å si at hun vil ha kos. Hver morgen hopper hun også opp i senga til fostermor og maler høyt. Freya er også katten som møter deg i døra når du kommer hjem fra jobb.

Freya er også veldig glad i å leke og får raptuser morgen som kveld. Hun er også veldig glad i å se filmer på ipad, spesielt fugler, ekorn osv. Kattespill er også en hit.

Freya ønsker seg et tålmodig hjem uten barn. Hun ønsker seg også gode utemuligheter, men hun vil trenge noe tilvenning til livet som utekatt igjen – da hun synes det er mange «skumle» lyder der ute.