fbpx

Alice

IMG_5636
Nydelige Alice ble funnet ute sommeren 2015. Da var hun tynn og sliten. Hun kom til oss i desember, men hadde i mellomtiden fått mat av damen som fant henne ute. I fosterhjem hos oss har hun fått nødvendig helsesjekk, ID-merking og vaksiner.
Alice fant seg lett tilrette i fosterhjemmet. Hun er svært sosial, trygg og leken, men også rolig og ganske «høflig» av seg. Hun elsker kos og det hender at hun prater litt.
Favorittmaten er tunfisk på boks i tillegg til tørrforet. Alice har har en herlig personlighet, og i tillegg en veldig pen katt. Svart, tykk pels, med et hvitt område på brystet, og hun er brun på magen. Grønngule, øyne.

IMG_5687Alice ser ut til å like barn, men det bør nok være litt større barn, da hun kan bli litt stresset av for mye leven. Hun er en fantastisk katt, som jeg håper kommer til et godt hjem med gode utemuligheter og masse omsorg.

RESERVERT

 

IMG_5639