fbpx

Spragle og Pus

IMG_22581Lille Spragle er en ung hannkatt på på ca. 5 måneder. Som kattunger flest, elsker han å leke. Enten det er med et garnnøste eller en sokk, blir han med på leken. Å hoppe opp på klesstativ, lamper og juletrær syns han er kjempespennende og gjemmer gjerne sokkene
dine under sofaen. Han elsker å ligge i senga og sove med oss i fosterhjemmet og sier i fra når han vil ha kos og mat. Han kommer også løpende og stryker seg opp etter leggen når man kommer hjem etter en lang dag.

 

 

20151012_223939Pus er en voksen dame på ca. 3 år, og moren til Spragle. Hun sitter gjerne på tvbenken, både for å følge med og å ta seg en lur. Hun sier ikke nei takk IMG_69461til kos, men du må ta initiativet. Hvis du nettopp har kommet hjem eller har vært for lenge i dusjen, står hun utenfor og venter på deg. Ellers kan du finne henne søtt dandert i sengen eller på gulvet. Hun egner seg best i en familie uten små barn, da hun liker å ha det rolig rundt seg.

Pus gikk ute i hele sommer, og resultatet var Spragle og søsknene hans. Pus og hennes tre små ble tatt hånd om av oss da mor og barn endelig fant det for godt å komme ut av fjellsprekken der Pus hadde laget et trygt rede for ungene sine.

I starten vil nok Spragle være mer sky enn Pus når det gjelder nye mennesker. Han er født ute i naturen og derfor ikke så godt vant med mennesker. Pus derimot har en gang hatt et hjem, men vil også trenge litt tid etter en litt vanskelig sommer. Gi dem tålmodighet og la kattene komme til deg, så vil de ganske fort tø opp og våge å vise hvem de er.

received_10153706743297943

Begge er vaksinert, ID-merket og kastrert av oss. De ønsker seg et hjem med gode utemuligheter.