fbpx

Picasso

20141129_140629
Sofakos – en av favorittaktivitetene.

Picasso er en doven og litt rampete pusegutt på ca. 4 år. Han kom til Dyrenes Hus etter å ha gått ute en vår og  sjarmert et helt nabolag i senk. Han hadde fått mat og kos på omgang, men mnneskene som tok vare på han, mente også at han fortjente sitt eget gode, faste hjem!

received_1037718646272888
Massivt teppeangrep på gang!
received_1037718519606234
Pønsker ut hva han skal gjøre når han endelig får bli utekatt igjen!

Det tok bare en  dag i fosterhjemmet før han lå langflat på sofaen og koste seg som om han hadde bodd der hele livet. Han liker å leke, og tar gjerne et oppgjør med nærmeste fillerye. Innimellom skravler han veldig – både med fuglene på utsiden og menneskene og dyrene han har rundt seg. Picasso er en katt med mye personlighet! Det går fint å løfte han, men han er en bestemt pus som vet hva han vil. Han elsker å bli klappet på hodet og kommer løpende hvis du puser på han, spesielt hvis pusingen kommer fra kjøkkenet!

Picasso har blitt kastrert, ID-merket og vaksinert av oss. Nå savner han å være ute og synes nok utegården på Dyrenes Hus er litt for liten. Han sitter ofte i vinduskarmen for å følge med på livet utenfor, så han trenger et hjem med gode utemuligheter. Han er en katt som vi tror kan like seg i alle typer familier – både sammen med barn og voksne!