fbpx

Petra

20151116_205322 2
Petra er en katt med en helt spesiell historie. Hun ble funnet ute sammen med en annen katt som ble antatt å være moren, og fløyet til oss fra Stavanger. Det viste seg at «moren» var en hannkatt. En fin liten fyr som på mirakuløst vis hadde tatt til seg lille forkomne Petra og antagelig reddet henne fra å dø som liten kattunge.Petra1

 

 

 

Etter den vonde starten, og den skumle flyturen, har Petra vært en god stund i fosterhjem hos oss, og lært seg å kjenne mennesker. Nå er hun ca halvannet år gammel, og litt skeptisk til å begynne med, men ikke av våre reddeste katter.

Veien til Petras hjerte har gått gjennom lek. Sakte men sikkert har fostermor også fått lov til å klappe og kose henne. Gjennom metodisk sosialisering har hun blitt en hengiven, dog lit forsiktig jente.

Petra
Rett etter innfangingen (ca. 1 år siden).

 

Hun ønsker seg et tålmodig og stabilt foralltidhjem hos voksne mennesker, med ekstra trygge utemuligheter.  Petra er sterilisert, ID-merket og vaksinert av  oss. 11935730_10154220048437814_234115357_o