fbpx

Lille My

mms_20151119_145359mms_20151119_145422

 

 

Lille My er en unik, morsom og blid liten tigerjente – med masse personlighet!
Ingen vet riktig hva som har skjedd, men Lille My ble funnet ute alene i en alder av ni-ti uker. I begynnelsen var hun veldig redd, spesielt hender – men nå er hun svært trygg på mennesker, og full av selvtillit.

Lille My er en ekte livsnyter! Hun er glad som dagen er lang. Hun hopper og spretter, finner glede i de minste ting. Som for eksempel en hårstrikk eller en hybelkanin. Hun liker å se på TV, sove på fanget, jakte på fluer og leke med fosterbroren sin. Hun er også veldig glad i å ligge ved siden av varmovnen eller sitte i vinduskarmen. Hun er glupsk og spiser omentrent alt. Hun er relativt velfødd og kompakt – men veldig vakker!

My er også lydig og smart, og kommer løpende med halen til værs når man roper. Hun maler bare man kaster et blikk i hennes retning. Hun er veldig snill, har aldri bitt eller klort. Hun snakker veldig mye og lager mange søte lyder som garantert vil sjarmere deg i senk. Hun fungerer svært godt med barn og andre katter, og helt sikkert hund også, selv om hun aldri har møtt en.

Ettersom Lille My kom bort fra moren sin alt for tidlig – har hun et pattebehov som ikke helt har stilnet enda. Hun søker derfor skjortekragen/halsen for å sutte, men hun forstår et nei også. Hvis du har lyst på en kosete liten jente med futt i, som er nysgjerrig på livet og alt det har å by på – så kan hun være den rette for deg. Hun vil være din trofaste fangvarmer!

Lille My er nå ca 3 måneder gammel og har fått 1. vaksine og chip.

collage