fbpx

Ask

image002 image004

Ask er en vakker hannkatt på 4 år. Han er kastrert, vaksinert og IDmerket av oss. Ask nå er på utkikk etter sitt nye hjem – for livet.

image008Ask vil etter kort tid bli din nye følgesvenn. Dette er en nysgjerrig kar, som liker å bli med der det skjer. Han trives godt ved siden av sin eier i sofaen, der han maler fornøyd. Han elsker kos! Om natten deler han gledelig sengen med deg, og sover gjerne ved siden av hodeputa. Ask er en leken katt, og jakter alt fra kattemyntemus til hyssing som forsvinner under matta.

Bilkjøring er ikke favoritten, men må det til, er han likevel flink. Går turen til veterinæren, er han en sjarmør selv der. Ask kan løftes opp, men setter pris på å bli satt ned etter kort tid. Ask er en tolerant katt, men er likevel litt forsiktig ovenfor nye situasjoner og mennesker.

Dette er en ung herremann som er vant til å være mye ute, og han ser frem til utelivet. Hjemmet må gi han den leken og kosen han fortjener, og større barn vil han nok gå godt overens med. Din nye bestevenn kan bli Ask!