fbpx

Zoe og Prince

26_576500457 26_1500044060

ZOE
26_1588212258Zoe, navnet betyr «liv». En liten og tynn jentepus på cirka 4 år som kom til oss i sommer. Hun var ganske skeptisk til mennesker. Med tilgang til næringsrik mat ble hun fort frisk, men ville ikke leke. «Leker, hva er det for noe?» Hun ble fort kosete og selv om hun aldri hadde sett leker før fant hun etter hvert ut at dette var uhyre morsomt. Zoe hadde aldri bodd i et hus før og visste ikke hva en kattedo var, men hun var likevel renslig fra dag én. Hun er nå sterilisert, ID-merket, behandlet for innvollsorm og vaksinert av oss.

Zoe kjennetegnes av de vakreste, vårgrønne øynene en katt kan ha. Pelsen som en gang var tynn og matt, er nå fin og glansfull. Hun spiser alt i matveien. Hun ELSKER kos, liker å bli lagt merke til og prater mye på sin sjarmerende måte, og vil derfor bli en god følgesvenn. Hun er lett å håndtere hos veterinæren, og det er problemfritt å få henne inn/ut av både kattebur og bil. Det blir aldri kjedelig med Zoe. Hun trenger et hjem der hun kan gå ut og nyte livet.

Hun har også vist seg å være en særdeles god mor: En uke etter Zoes ankomst, fikk hun selskap av en liten kattunge i huset, Prince. Han vekket morsinstinktet hennes, og hun er nå hans adoptivmor!

PRINCE
26_30701314En bedårende kattunge på 6 måneder, helt sort, bortsett fra en hvit stjerne på brystet. Han er kastrert, vaksinert og har fått ormekur. Han er som kattunger flest – aktiv og leken! En morsom liten kar med masse personlighet. Når han ikke leker, ligger han på sofaen eller i klatrestativet som han elsker.

Prince er veldig nysgjerrig på alt i omgivelsene, og følger med på alt som skjer ute. Han vil trives best med utemuligheter for å bruke opp energien sin. Han er veldig lett å håndtere, klippe klør, gi medisinser til, og oppfører seg pent i bur/bil og hos veterinæren. Han har utviklet seg til å bli en drømmepus på alle mulige måter.

Prince og Zoe ble fort kjent med hverandre og Prince begynte å anse Zoe som moren hans. I løpet av kort tid ble de veldig knyttet til hverandre , og det er koselig å se to katter som bryr seg så mye om hverandre. Vi er på utkikk etter et hjem til begge to, da de er nærmest uatskillelige! Det er en drøm som jeg håper går i oppfyllelse – det fortjener de!