fbpx

Susie og Rondo

2014-09-07 18.04.00 (2)

Susie og Rondo er helskjønt par på 2 og 6 år. I løpet av tiden som Susie og Rondo har bodd sammen i fosterhjem, har de blitt svært knyttet til hverandre. De er derfor på utkikk etter et hjem med hus- og hjerterom til dem begge, slik at de kan fortsette å være sammen.

Rondo
Rondo

Rondogutten (9 år) kom i fosterhjem i 2011, etter at den tidligere eieren hans gikk bort. I begynnelsen syntes han at alt var skummelt og gjemte seg under dyna – til og med inne i et putetrekk. Likevel ville han gjerne ha kos og malte i vei, men ett nytt sted med nye mennesker, var veldig skummelt. Rondo vil bli en trygg og kosete katt – også hos nye mennesker, men han må komme til mennesker som gjerne vil gi han tid til å bli kjent.

Sommeren 2013 flyttet Susie (5 år)  inn. Hun var  veldig redd den gangen. Fosterhjemmet bestemte at badet var et rolig sted hvor  hun kunne være for å bli kjent med lukter og lyder i huset. Hun gjemte seg under dusjkabinettet eller i doen sin.

2014-02-18 19.43.43
Susie

Uff, menneskene i huset var noen skumle «vesner»! Hver dag var fostermor innom badet og snakket høyt, slik at hun skulle bli vant til dem og stemmene deres. Små skritt videre våget hun seg rundt i huset, hvor hun hilste på de andre kattene. Etter hvert vandret Susie rundt nede sammen med de andre kattene, lekte med dem og spiste sammen med dem. Det var da hun traff sin nye bestevenn, Rondo som hun knyttet seg raskt til. De har stor glede av hverandre, og har nå begge blitt tryggere katter.  Rondo har gått fra å ha vært en redd og pysete katt, til å ha blitt både tøffere og tryggere. Han har også lært Susie at mennesker ikke er så veldig skumle, og at man fint kan leke midt på gulvet. Av og til er det til og med mulig å rulle rundt. Susie og Rondo ønsker seg gode utemuligheter i nytt hjem.  De er kastrert, ID-merket og vaksinert.