fbpx

Pilli

40_35701822 40_124118971 40_1554080187
Pilli er snart klar for å finne sitt for-alltid-hjem. Pilli ble funnet i sommer i en kattekoloni i Ås. Vi oppfattet henne som redd for mennesker i starten, men etter en ukes tid ble hun tillitsfull. Etter en abort fødte hun 3 skjønne trygge kattunger som nå er omplassert. Hun har vært en fantastisk mamma til tross for sin unge alder (som er ca 1 år ) Pilli har tatt til seg hele 5 foster-kattunger som av ulike grunner har mistet mammaen sin. Nå er hun sliten og fortjener kun det beste! Hun går veldig godt overens med andre katter, men trenger å bo i rolige omgivelser. Gjerne en familie, men med store barn da hun kan være litt skvetten. Pilli er en sånn » gnir seg inntil deg» pus og liker å sove i sengen min om natten. Siden hun enda ikke er sterilisert ( skjer ila 2 uker) er hun gal etter å komme ut . Hun må ha gode utemuligheter. Det beste hun vet å spise er eggerøre med fløte. Så hver lørdag serveres prinsessen dette! En vakker pus innvendig og utvendig og kun det beste er godt nok for ! Leveringsklar om ca 3 uker.