fbpx

Nero

071Rc_kiKko3pSPtvkIdtapWp6iYDkGeSV7WkJqCahI mlcGBzAPSj3_0wgQvEudmB_VjM9_XVexHW2ygrasR3Q

Nydelige Nero er en praktfull hankatt på 4 år som er veldig snill og kjælen.
Han er stille og rolig, og nok litt usikker på omgivelsene etter en sørgelig sommer, hvor han opplevde å bli forlatt av eier samt å brekke kjeven mens han gikk ute. Han var svært avmagret da han ble tatt hånd om av Dyrebeskyttelsen.

Etter godt stell er han nå i perfekt hold. Han maler lett, og stryker sin kullsvarte og silkemyke pels mot alt og alle som kommer hans vei når han føler seg trygg. Han bør godsnakkes med og klappes mye og generelt minnes på at han er velkommen og elsket, for inne i denne storvokste skrotten bor, merkelig nok, en liten kattunge som ikke er hundre prosent sikker på sin egen plass i verden.

Han finner seg noen gjemmesteder og liker å bli forsiktig oppsøkt der. Da kommer svært gjerne fram for å få den kosen og oppmerksomheten som han ærlig har fortjent. En flott og kjærlig katt som nok passer best for de som har hatt katt tidligere. Det er ukjent hvordan han reagerer på barn, men fostermor tror det skulle gå bra, hvis barna får forklart kattens behov og egenart. Nero verken klorer eller biter og er sånn sett svært barne- (og voksen-) vennlig, han er 100% stueren og spiser både tørr- og våtfor med glupende apetitt.

Han er kastrert, vaksinert og ID-chippet av oss, og har blitt en sunn og frisk katt i løpet av tiden hos oss. Selv om han fikk en overdose uteliv i sommer, gleder han seg til å komme i et hjem der han kan få gå ut og inn som han har lyst til.