fbpx

Nando

Fd-rtHduXLASz-FKt_ueQrKBoPC6yV0jnqxB1in9Fu412027292_10156182041125331_4426312516487971986_o
Nando er en voksen persergutt med papirene i orden. Han har rukket å bli 9 år gammel. De siste 7 årene har han tilbragt hos en familie som har vært veldig glade i han, men dessverre sliter med allergi. Dermed kom han til oss.

I ukene på Dyrenes Hus har han vist at han elsker å ligge i ro. Han har hatt gode utemuligheter i sitt forrige hjem, men ikke vist noen særlig interesse for disse.

Nå som han bor sammen med andre katter har han vist at han kan stå opp for seg selv. det har ikke vært vanskelig å få han til å tilpasse seg livet på Dyrenes Hus. Forhåpentligvis blir det heller ikke vanskelig for han å trives i sitt nye hjem.

Når han får koqNgv-d9s8ZnUWtraFda4C3IM6jGyZHtpWSMLIl4Efdgs, holder han halen høyt, men han er en perser, og koser ikke i det uendelige. Imidlertid er han en katt som vil trives utmerket ved å sitte ved siden av deg og se på tv, og en god venn å ha i sofakroken. Han har bodd i en familie med tenåringsbarn, men vil nok kunne trives i de fleste familier, for han er en snill og imøtekommende pus.

Nando er kastrert, ID-merket og vaksinert.