fbpx

Lucas

Klar til å angripe Lucas etter 5 uker
Lucas kom til oss for ca. 6 uker siden. Han var underernært, utmattet, med luftveisinfeksjon, dårlig pels og han var svært redd og freste mye.
Han spiste ikke de første par dagene og bare gjemte seg i en eske på badet. Lucas kom seg fort med litt ‘påtvunget’ kos, en vask og antibiotika.
De første ukene lå han mye inntil fosterforeldrene om natten og likte godt å bli båret/holdt med et skjerf eller en genser så han var varm, trygg og kunne gjemme seg bort.

Skal bare hjelpe til littNå har han derimot blitt stor gutt som løper rundt med masse energi! Han liker å bli holdt i korte perioder, men klarer ikke å ligge stille lenge. Han mjauer ikke, men lager en veldig koselig lyd når han snakker
til fosterforeldrene. Han er veldig tillitsfull (både med barn og voksne), elsker kos og lek, og er veldig nysgjerrig. Han elsker å ligge på en av stolene under spisebordet hvor han kan følge med,
samtidig som han er litt gjemt (tror han selv). Han er også veldig interessert i hva som skjer på TV’n og har prøvd å fange fotballen på skjermen og også gått bak TV’n for å finne ut hvem det er som synger så høyt på MTV 😉 Det er veldig gøy å løpe etter ballen som rasler og han hjelper gjerne til med å lete når denne daglig forsvinner under sjenken i stua (se bilde).

Lucas spiser godt av både tørr-og våtmat og har vært flink til å bruke kattedoen sin fra første dag.
Han er ikke veldig begeistret for å kjøre bil, men det er nok fordi dette stort sett skjer i sammenheng med dyrelege besøk. Han har begynt å bli veldig nysgjerrig på det som skjer utenfor vinduene hos fosterforeldrene og prøver gjerne å bli med ut når fosterforeldrnee går, de tror derfor at han vil ha veldig godt av å få et fint uteområde å boltre seg på etter hvert.

Lucas er ca 1 år gammel og ønsker seg gode utemuligheter i nytt hjem.