fbpx

Akilles

IMG_55402IMG_5481 (2)

Akilles er en herlig katt på ca 1,5 år. Han er kastrert, ID-merket og vaksinert av oss.

Akilles er en kosete katt som liker å smyge seg inntil folk han er trygg på og blitt kjent med.Han er veldig leken, og lett å aktivisere i tillegg til å være flink til å leke på egenhånd. Han er nysgjerrig og fotfølger fostermor rundt i leiligheten. Han kommer også godt overens med fostermor sin katt Felix. De koser med hverandre og
leker sammen.

Akilles kan også være svært pratsom. Han mjauer ikke så mye, men lager små kvekke- / klikkelyder. Klikker / kvekker man tilbake så svarer han og noen ganger føler man at man har en hel samtale gående.

Akilles er en noe forsiktig katt og trenger et tålmodig hjem som kan jobbe videre med han. Vi anbefaler derfor at han kommer til et hjem uten for små barn. Akilles ønsker seg en tålmodig familie med masse kjærlighet å gi og gode utemuligheter.