fbpx

Rekordstor Grasrotandel

Grasrotandelen - KopiTusen, tusen takk til alle dere som donerer Grasrotandelen til Dyrenes Hus. Alle monner drar, og den 31.august fikk vi tidenes største utbetaling med nesten kr 200.000 for 2. tertial. Dette er kjærkomne penger da vi ikke mottar noen annen form for offentlig støtte, men gjør et stort samfunnsnyttig arbeid likevel.

Dyrenes Hus har så langt i år tatt inn over 180 nødstilte katter, hvorav drøyt 100 allerede er omplassert. August måned var en rekordmåned i så måte, med over 60 katter inn – og 32 katter ut!

Med stødige inntekter fra Grasrotandelen, er det lettere å planlegge for vårt hjelpearbeid da inntak av hver katt innebærer store kostnader knyttet til transport, mat/sand og ikke minst veterinærutgifter. Vi har ingen ansatte, så alle inntekter går til direkte hjelpearbeid i tillegg til kostnadene ved å drive selve Dyrenes Hus med strøm, telefon, forsikring osv. Så igjen – tusen, tusen takk!

Tekst: Sølvi Frøland Svoren

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=971260483