fbpx

Utstilling av Ida Elisabeth malerier

ida Elisabethannonse (2)

Ida Elisabeth har to uker igjen av sin utstilling av originalmalerier på Fossholmen Herregård i Vestfossen. Det er åpent alle dager mellom 12-16. Siste utstillingsdag er søndag 16.august. Dyrenes Hus vil anbefale alle dyrevenner om å ta turen dit. Ida Elisabeth maler flotte dyrebilder, landskap og herregårdsmotiv. Og hun er en sann dyrevenn.

Multikunstneren Ida Elisabeth har i flere tiår vært dyreverner og vegeterianer. Hun har donert mengder av trykk til ulike dyrevernsorganisasjoner for salg til inntekter for hjelpearbeid for dyr i nød. Hun har også engasjert seg i dyrevernsarbeid i utlandet, og da spesielt i India som hun har et stort hjerte for. Dyrenes Hus har nå fått donert en ny ladning av trykk og postkort som vi etterhvert vil legge ut her for salg.

Tekst og foto: Sølvi Frøland Svoren

IdaElisabeth1

http://www.idaelisabeth.no/