fbpx

Lilo & Stitch

IMG_1202 2015-08-14 17.44.31 IMG_1082 lilo og stitch

Fosterhjemmet til Lilo & Stitch skriver:
«Søskenparet Lilo (tigret) og Stitch (svart og hvit) kom til oss etter besøk hos veterinær. Begge to var i post-narkoserus og sjangla rundt som to fulle sjømenn på stuegulvet. Da de begynte å våkne til, tenkte vi først at vi hadde med to engstelige kattunger å gjøre. Lilo gikk rundt med store øyne som lyste av bekymring og Stitch var i forsvarsposisjon, både overfor seg selv og sin søster. Men etter to dager viste de seg å være alt annet enn engstelige, og forandret seg fort til å bli to sosiale, lekne og veldig kosete katter. Lilo og Stitch er som kattesøsken flest: De krangler og slåss så de piper i det ene øyeblikket, og vasker hverandre rene, ligger i skje og maler så det buldrer i veggene i det andre. De finner mye ro, trygghet og selskap i hverandre, men også i mennesker. De liker å være blant folk og er frempå selv når det er mange mennesker til stede. Vi har ennå ikke hatt dem blant andre dyr eller barn, men de virker å være veldig tilpasningsdyktige.

Lilo og Stitch leker med det de kan komme over, og finner gjerne mer glede i en sombrero som leke og et handlenett som seng enn utstyret som vi fikk utdelt fra Dyrebeskyttelsen. De er veldig nysgjerrige og skal gjerne prøve ut, klatre på, velte over ende eller leke med det de måtte finne på sin vei. Men de har ennå ikke ødelagt noe som ikke kan settes sammen igjen og med disse små berlinerbollene er det vanskelig å bli irritert, selv når de napper ut ledningen på datamaskinen mens man jobber. Vi har også åpnet alle dørene i leiligheten slik at de kan løpe runder i leiligheten, og vi tror de har passert 10 mil på den måneden de har vært hos oss.

De er ikke spesielt kresne på mat, men har heller ikke til uvane å ligge over tallerkenen.

Begge to er veldig renslige og går alltid på kassa for å tre av på naturens vegne.

Som nevnt over er de veldig kosete og hopper ofte opp i sofaen for å bli klødd. De liker å bli klødd på magen, på ryggen, på hodet, på potene og under halsen. Altså over hele kattekroppen.

Lilo og Stitch gleder seg nok veldig mye til å komme til et hjem hvor de har en hage å leke i. De er begge veldig nysgjerrige på hva som forgår utenfor, og spesielt Lilo gleder seg nok til å ta jaktingen sin til et steg forbi husfluer og mygg.

Begge er kastrert, vaksinert og ID-merket og ca 5 mnd gamle.»