fbpx

Kosmos

20150505_013428 14_154238824
Kosmos er en herlig katt på 3 år som er kastrert, ID-merket og vaksinert av oss.

Kosmos kom inn til oss en vinterdag tidligere i år. Da hadde han gått ute i lang tid og han var forvirret, forferdelig tynn og utsultet. Han var også nybarbert av dyrlegen på grunn av alle flokene og tovene i pelsen. Han var skitten og bar tydelig preg av at han ikke hadde hatt muligheten til å holde seg ren. Fostermor ga han han navnet Kosmos, fordi han så ut som om han nettopp hadde landet etter en lang tur i verdensrommet.

Kosmos har nå kommet seg, lagt godt på seg, pelsen har vokst ut igjen og han er ren og fin. Ser også til å ha fått tilbake den gode katteselvfølelsen, og han er veldig forfengelig. Kosmos er renslig og veldig høflig, og passer på å vaske seg etter dobesøk før han kommer til stuen og sofaen. Han er også veldig hengiven, snill som dagen er lang og ekstremt kosete. Han er oppmerksom når han blir snakket til og vaktsom når han hører lyder. Han er en rolig katt, ikke så veldig leken men kan engasjere seg når han gidder.

Kosmos er en aldeles herlig type, en riktig «gentleman» og veldig sosial. Kosmos er en flott katt med et veldig vakkert vesen. Kosmos ønsker seg nå et godt for-alltid-hjem med mye omsorg og kjærlighet og ikke minst – gode utemuligheter.
14_154285781614_515556155