fbpx

Sam

image002Sam er en trygg, tillitsfull, flott og langhåret hannkatt på 4 år, som er kastrert, IDmerket og vaksinert.

Da han kom til fosterhjemmet, hadde han gått ute i lengre tid uten tilstrekkelig stell. Pelsen var full av tover da han ble tatt med til veterinæren, og han fikk seg derfor en løveklipp. Pelsen begynte raskt å vokse ut igjen.

Den første tiden var preget av mye søvn og hvile. Sam synes den beste soveplassen er på fanget – helst på brystet, eller i sofaen ved siden av deg. Kommer det besøk er han ikke beskjeden. Sam har hatt en operasjon i forbindelse med at han har hatt overflødig hud under sitt høyre øye. Den overflødige huden rullet seg innover mot øyet, og det var
image004konstant smertefullt. Tidligere knep han med øyet, menetter operasjonen har han åpnet øyet sitt fint.

Sam er en leken kar, og hyssing er spesielt spennende å jakte på. Sam passer i de fleste hjem – også med barn, men han bør være det eneste dyret i hjemmet. Du/dere må ha tid til å gi han masse av kos, kjærlighet og lek. Utelivet er han også tydelig klar for, etter at han er blitt godt kjent i sitt nye hjem.

Velger du Sam, får du deg en venn for livet – som maler og maler!

image006 image008