fbpx

Sally

Sally-680x1024Sally er en vakker hunnkatt på ca 3-4 år. Hun er kastrert, ID-merket og vaksinert.

Sally er en utrolig snill og leken katt, men hun stoler ikke helt på mennesker enda. Det gjør at hun er redd for å bli klappet og flytter seg unna hvis man beveger mye på seg. Men hun elsker andre katter og gjør alt hun kan for å sjarmere dem. Derfor burde hun komme til et hjem med minst en annen katt. Sally er også veldig glad i mat, noe som er lett å bruke i sosialiseringen hennes. Holder man opp en liten godbit så kan man få henne til å hoppe opp i sofaen og spise av hånden. Man må ha mye tålmodighet og forståelse, og være forberedt på at det kan ta måneder og år før sally er helt trygg. Men hun gjør hele tiden små fremskritt, og det er utrolig givende å følge med på utviklingen hennes.

Man blir veldig lett glad i og sjarmert av sally, og det er ikke noe problem å få kontakt med henne selv om hun ikke kan klappes enda.

Sally liker å være ute, men syns det er litt skummelt, så hun går ikke langt og liker å løpe inn og ut. Også liker hun best når døren står oppe, det kan være litt skummelt når døren lukkes bak henne. Hun må nok holdes inne en del lenger enn med andre katter siden hun bruker lenger tid på å bli trygg på omgivelsene.

Sally vil trives best i et rolig hjem med andre katter, men uten barn.
SallyProcessed with VSCOcamProcessed with VSCOcam with h2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset