fbpx

Klumpen

FullSizeRender_2 Klumpen er en herlig hannkatt ca. 6 år. Han er kastrert, ID-merket og vaksinert.

Da Klumpen først kom i fosterhjem, hadde mange ubehagelige floker og en sprukket tann som gjorde at han trakk seg litt tilbake. Nå har tannen blitt trukket og pelsen klippet, og han har blitt en veldig menneskeglad pus!

Han er nå ekstremt kosete, og følger deg gjerne på do – bare for å være med deg. Han er en ordentlig snill sjel som nyter å sove oppå magen din. Klumpen er blitt veldig leken og aktiv, men vet selv når det blir for mye for han og tar en pause. Han har litt ujevn hjerterytme, men veterinæren mente dette ikke var alvorlig og at han selv kan regulere aktiviteten sin med tanke på dette. Klumpen bør tas med til årlig sjekk for dette. Han bør også komme til et hjem uten for mye stress.

Han trenger gode utemuligher og fortjener et kjærlig hjem hvor noen har tid og lyst til å kose og leke med han. Klumpen vil passe best i et hjem uten andre dyr.

FullSizeRender_2_3 FullSizeRender_3FullSizeRender_2_2