fbpx

Tussi

Tussiny1 20141219_131842-2_resized

Tussiny3Tussi er en staselig, langhåret dame fra Asker. Der ble hun levert til veterinær for avliving, fordi eieren mente hun var for sky for dem. Heldigvis kontaktet veterinæren oss, og Tussi ankom i siste liten til å feire jul hos sin nye fosterfamilie.

Hun er en beskjeden og tenksom dame på rundt 4 år som liker å ta livet med ro på dagtid, men gjerne holder deg med selskap i sofakroken på sene kvelder. Selv om hun kan være litt sjenert ved første møte, blir hun fort varm i trøya og hopper opp ved siden av deg for litt kos! Hun liker best å være sammen med deg i det rommet du er, men lar deg være i fred på badet.

Tussi vil nå veldig gjerne til et hjem med gode utemuligheter, der hun kan jakte og få løpt fra seg. Hun liker ro og tålmodighet, og passer nok best med voksne mennesker rundt seg.