fbpx

Tigern

IMG_4530IMG_4536

Tigern er en flott hannkatt på ca 3 år. Han er kastrert, IDmerket, fått ormekur og vaksinert en gang.

Tigern er en kattunge i en veldig stor voksen kropp. Han elsker å leke, men det han liker aller best er å bli holdt i armene og få kos. Da nyter han utsikten og oversikten imens noen klør han på hodet. Han liker seg generelt godt på steder med god oversikt, som vinduskarmen eller oppå skap. Nye mennesker er godt motatt, da de bare er nye lekekamerater/hodekløere. Han kan være noe voldsom i lek, så han passer nok i et hjem uten så alt for små barn.

Tigern bruker dagene på å ligge i vinduskarmen og kikke ut på fuglene og kattene i hagen, så det er ingen tvil om at han gleder seg til å komme seg ut. Han ønsker seg gode utemuligheter i nytt hjem.

IMG_2936IMG_2922