fbpx

Nicoline

Nicoline 2014-09-08 15.16.49

Fra innmelderI september fant lærerne på Jansløkka skole denne skjønnheten gående sulten og tynn ute i skolegården. De kontaktet oss, og Nicoline kom i fosterhjem. Selv om det ikke syntes på henne da hun kom, viste det seg etterhvert at Nicoline var drektig med 6 kattunger. Både hun og fostermor har derfor hatt en travel høst og vinter, med å ta seg av de små. Nå er alle ungene adoptert bort, og endelig er det Nicoline sin tur! Hun skal nå kastreres og vil være klar til å flytte til en ny familie om et par uker.
Hun er en bestemt frøken som er glad i både store og små mennesker, masse kos og trekt torsk. Når noe skal gjøres rundt i huset, liker hun å være med og passe på at det blir ordentlig gjort. Det hender både titt og ofte at hun slår av en prat med deg, gjerne for å fortelle at hun setter pris på å bli klappet, eller fortelle hva hun vil.
De som er så heldige å få Nicoline som nytt familiemedlem, vil ha en hengiven venn for mange år fremover.