fbpx

Chili

2015-01-15 23.16.212015-01-17 12.46.08

 

 

 

 

Midt på kaldeste vinteren, søkte Chili ly fra kulden i et nabolag på Slependen. Hun sjarmerte seg raskt til både mat og varme, og havnet på den måten i fosterhjem hos oss. Der har hun vist at hun er en kosete og veldig trivelig katt. Hun er glad i kos, og kan sitte lenge både på fanget og ved siden av deg i sofaen. Når det kommer gjester, er hun nysgjerrig og vil gjerne hilse på. Hun er rundt 1 år gammel. Hun trives veldig godt sammen med både voksne og barn. Chili er en jente med masse sjarm og et herlig gemytt, som vil ha masse å gi til den rette familien. Vi håper hun snart får et hjem der hun virkelig kan blomstre opp! Hun vil være klar for en ny familie i begynnelsen av februar, og vil da være kastrert, vaksinert og ID-merket.