fbpx

INNTAKSSTOPP I OKTOBER

Vår kapasitet er nå sprengt, og vi ser oss derfor nødt til å ha fullt inntaksstopp i første omgang ut oktober måned. Vi vil prioritere å ta inn de kattene vi i dag har på venteliste, og setter inn ressursene på omplassering av de vi per i dag har inne, slik at vi kan få ryddet plass for nye inntak før kulden setter inn.

Når du kommer over en hjemløs katt, er det mye du kan gjøre selv før du trenger å ta kontakt med et hjelpesenter. Ta bilde av katten, og sjekk om det ligger savnetmelding som matcher på www.dyrebar.no. Legg ut annonse der selv (gratis), og del den på de respektive facebook gruppene til formålet som f.eks. Katten Bruk og Kast; Dyr for Omplassering m.fl. I disse gruppene er medlemmene svært aktive med delinger og nyttige råd. Ta utskrift av annonsen og heng opp strategiske steder i nærmiljøet der katten ble funnet. Du kan også ta katten til veterinær og sjekke om den har chip. Det gjør veterinæren gratis. Dersom eier ikke dukker opp innen 14 dager etter at annonse er lagt ut, og lapper er hengt opp – kan du ta kontakt med et hjelpesenter og forhøre deg om inntak. Vi vil anbefale FOD gården her selv om vi vet at også de sliter med kapasiteten. IMG_6856_-®Ann Sissel Holthe_www.fatmonkey.no