fbpx

Kiera og Elvis

ElvisElvis Kiera Kiera

Elvis på 4 år og Kiera 7 år er to herlige katter. De er begge IDmerket, kastrert og vaksinert. De har bodd sammen hele livet, og har et høyt ønske om å bli omplassert samlet. De ønsker seg gode utemuligheter i nytt hjem.

ELVIS er en stor og utrolig flott og grasiøs kar. Han er først og fremst en kjempestor koseklump som mer enn gjerne ligger på fanget. Elvis er også glad i å prate, og maler høylytt når han får kos som en stor brumlebjørn!
Elvis er nysgjerrig på alt, og møter deg gjerne i døra når du kommer hjem. Ukjente lyder er også spennende, da kommer han løpende å for å utforske litt – spesielt hvis det er rasling av godbiter! Han er en energisk katt med mye energi til lek.

KIERA er mer av den rolige typen. Hun er en selvstendig katt, og sier ifra når tiden er riktig for kos. Når hun først er klar, for kos ligger hun gjerne på brystkassa og kosetråkker med labbene.
Som Elvis, møter også Kiera deg i døra for å hilse, hun liker å være med på det som skjer. Leking derimot synes hun ikke er så veldig spennende, men en gang i blant kan lekemus jages gjennom mange rom. Kiera liker å sitte litt i vinduene å kikke og følge med på det som skjer ute. Kiera lengter etter å komme ut i trygge omgivelser.

Kiera lider av en allergisykdom som kommer til å følge henne livet ut. For å holde dette i sjakk må hun stå på diettfôr, samt kortison en gang i blant i dårlige perioder. Kiera lever veldig fint med sykdommen, og plages ikke at dette. Allergien kan sees i form av hun slikker seg mye på buken, beina osv.