fbpx

Fenris

IMG_1979

Nydelige Fenris er en svart, langhåret hannkatt som i februar ble funnet i kjelleren på Steen&Strøm i Oslo sentrum. Han vendte seg til å bo i nytt hjem utrolig fort og er den mest kontaktsøkende og kosete pusen du kan tenke deg. Fenris står å mjauer og hilser deg når du kommer hjem, vil gjerne bli løftet og legger seg helt opp i ansiktet for å kose (om han får lov). Samtidig takker Fenris aldri nei til lek og er spesielt glad i”fiske”-leken sin. Grunnen til at vi valgte navnet Fenris var at selv om han er kosete og tillitsfull er han en pus som er oppvakt og passer godt på hvem som kommer og går. Fenris er en sjarmør som er veldig lett å bli glad i og som kommer til å bli veldig glad i deg om du fortjener tilliten hans. Fenris blir veldig glad om han blir adoptert av noen som kan gi han mye oppmerksomhet og kjærlighet. Det fortjener han.