fbpx

Baktus og Ezra

Baktus
Baktus
Baktus
Baktus
Ezra
Ezra
Ezra
Ezra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baktus og Ezra er de nye bestevennene på Dyrenes Hus. De ønsker å få komme i nytt hjem sammen, i et hjem med mye lek og kos – samt trygge utemuligheter der de kan utforske verden ute sammen.

BAKTUS
Baktus er nydelig kastrert hannkatt på ca 1 år, som kom til oss i vinter sammen med sine to søsken. Søsknene hans har dratt videre til nye hjem, og nå er også Baktus klar for nye eventyr.

Baktus er en tålmodig pus, som er glad i kos og vil gjerne ligge på fanget.
Han er også veldig glad i å leke. Når han først er i lekemodus kan han leke i timevis sammen med bestevennen hans Ezra. Da spinner de bortover gulvet, og jakter på absolutt alt de ser. Baktus bor nå i fosterhjem sammen med kattungen Ezra. De ble bestevenner på kort tid – og leker, koser og har det ordentlig fint sammen.
Baktus er vaksinert og IDmerket av oss.

EZRA
Ezra er en nysgjerrig liten jente på ca 4 mnd. Hun ble født ute sammen med sine to søsken, og kom inn i varmen og til oss i midten av januar.

Ezra er en renslig og kjærlig pus. Hun lærer seg døgnrytmen din og sier ifra når du har forsovet deg, men gir opp og lar deg hvile ut hvis det er helg. Ezra synes det er interessant å vite hva du kokkelerer med på kjøkkenet, og er overlykkelig når du tar deg tid til å leke. Dette er en svært fantasifull og lite prippen katt når det kommer til å leke: en gammel gjærpakke er morsommere enn en lekemus fra dyrebutikken, men de beste lekene av alle er inntørka kikerter eller en ball sammenrullet aluminiumsfolie. Som lørdagssnack foretrekker Ezra kokt torsk.

Ezra er noe vár på brå bevegelser, og trenger tid til å bli kjent med omgivelsene sine, men om man er tålmodig er hun morsom, leken og veldig kjærlig. Ezra er IDmerket og vaksinert av oss.