fbpx

Alice

IMG_2249__Ann Sissel Holthe_www.fatmonkey.noAlice er en vakker stripete og hvit hunnkatt på ca 4 år. Hun er kastrert, IDmerket og vaksinert av oss.

Alice er en herlig katt med mye personlighet.
Når du kommer inn i rommet, kommer hun løpende for å hilse på og stryker seg inntil beina dine. Hun «snakker» også en del, både i form av mjauelyder og maling.

Alice er en kosete og kjælen pus. Når hun kommer opp for å legge seg i sofaen, maler hun i vei. Hun er også veldig glad i å bli klødd på magen, og legger seg gjerne over på ryggen og strekker seg så lang hun er.

Alice er også en sosial katt. Hun er katten som følger etter deg hvor enn du går. Likevel er Alice noe sjenert i begynnelsen, slik som mange katter er. Men, det tar ikke lange tiden før hun vil blomstre opp i nytt hjem.

Det skal også nevnes at Alice er en veloppdragen liten frøken, som hverken hopper opp på bord eller kjøkkenbenker, og hun tigger heller ikke menneskemat, bare kos 🙂

I fosterhjem må kattene være innendørs, men Alice er så heldig å bo i fosterhjem med balkong. Hun er veldig nysgjerrig på «livet utenfor leiligheten» og gleder seg til å komme ut i trygge omgivelser.