fbpx

Tysi

20130513_174454Tysi er den siste av kattemor Senza sine kattunger. De ble funnet under en gangbro på NRK Marienlyst. Tysi har vært i fosterhjem, men er nå klar for å omplasseres til en familie.

Tysi er leken og veldig aktiv. Hun liker godt å løpe rundt i leiligheten til hun blir ordentlig, ordentlig sliten. Hun er hengiven og kosete, hilser med snuten. Kommer løpende når man kommer hjem og kommer opp i senga og ønsker god morgen når man har våknet. Tysi kommer  veldig gjerne opp i fanget, og når hun har fått sin ønskede kvote med kos, så går hun videre for å finne på noe annet, eller for å slumre for seg selv. Hun deltar gjerne i rydding, gulvvask og oppvask, men støvsuging har hun ikke sansen for. Dersom matmor blir alt for aktiv med diverse sysler i hjemmet, så forsvinner hun ganske enkelt og dukker ikke opp før matmor har landet i sofaen igjen. Hun er en god, varm, hengiven og kjempesøt liten bjørnebamsejente, og en liten kreativ luring som det er umulig å ikke bli sjarmert av. Tysi er 9 måneder nå, sterilisert, id-merket og vaksinert. Dit Tysi flytter må det være trygge utemuligheter.