fbpx

Tilla

20130513_174622Tilla og søsknene ble født i en bod i Underhaugsveien på Jar i Bærum. Kattemor Chess og det vi tror er hennes søster, Sally, hadde gått ute der siden i fjor høst før de ble hentet inn av oss.

Tilla har alltid halen i gladmodus, hun er glad, leken og liker godt å få oppmerksomhet og kos. Hun er en litt forsiktig jente. Hun kan ligge timesvis på fanget, helst med et pledd under seg. Da maler hun i vei og blir ikke lei av å bli strøket og kost med. Tilla er veldig glad i å prøve å fange leker som rører på seg (ingen grunn til å avsløre for henne at det er vi som får lekene til å røre på seg). Tilla er en sterk, stolt og veldig positiv jentepus som trenger å komme til noen som lar henne få lov til å være akkurat den hun er :-)Tilla er født i april i fjor, og er sterilisert, id-merket og vaksinert. Dit Tilla flytter, må det være trygge utemuligheter.